HEALTH TUNING® BLOG - nápady & zajímavosti

Health Tuning® SPORT provede hráče VK Jihostroj k mistrovskému titulu

03.11.2015

Společnost BCF s.r.o. se svým nový oborem Health tuning®, který se mimo jiné zabývá i zvyšováním výkonnosti vrcholových sportovců se stal partnerem prvoligového volejbalového klubu VK Jihostroj České Budějovice. "Našim společným cílem je pomoci klíčovým hráčům bezpečně zvládat zlomové okamžiky zápasů a využívat je pro svůj prospěch." Zdůvodnil začátek spolupráce manažer klubu Stanislav Pochop. "Očekávání jsou veliká. V letošní sezóně chceme získat mistrovský titul, který nám těsně minule unikl. Těším se na výsledky, které spolupráce s oborem Health tuning® přinese." Dodal prezident klubu Ing. Jan Diviš na konci společného jednání.

--- OBRÁZEK ---

Je podzimní ráno 13.10.2015 a velká zasedací místnost Jihočeské hospodářské komory se začíná plnit zástupci velkých jihočeských firem i drobných podnikatelů. Co je důvodem? Téma pravidelné snídaně Morning for Business je více než lákavé - představení nového oboru Health tuning® s podtitulem ZACHRÁNÍME VÁS I VAŠE VÝKONNÉ ZAMĚSTNANCE a složení hostů: RNDr. Pavel Suchánek, PhDr. Marta Boučková, Bc. Marie Ošmerová a Leoš Kubíček slibuje užitečně strávené dopoledne.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Mám zájem

V případě zájmu zadejte prosím e-mail nebo telefon. Neváhejte nás kontaktovat i v případě dotazů, nebo pro podrobnější informace.

Holistic management, s.r.o. - zřizovatel programu Health Tuning®
Lipová 1789/9, 370 05 České Budějovice
Health Tuning® je součástí konceptu Holistic Management

© 2015 | Health Tuning® je registrovaná známka. All rights reserved.