HEALTH TUNING® BLOG - nápady & zajímavosti

Health tuning, BCF, Pavel Suchánek, Tanční škola Elis České Budějovice "...a nebo naopak jsem vyrostl!" To jsme slyšeli od účastníků tělesné diagnostiky, kterou prováděl RNDr. Pavel Suchánek tentokrát v českobudějovické taneční škole Elis. Co tyto rozdíly ve výšce způsobuje, na to nám odpověděl odborníky na výživu a garant systému Health Tuning® RNDr. Pavel Suchánek: "Důvodem zvětšování nebo zmenšování tělesné výšky dospělých je zavodnění organismu. Pokud dodáváme tělu množství tekutin, které potřebuje, což je cca 30 - 40 ml na 1 kg váhy, tak je naše výška stabilní. Pokud organismus nezavodňujeme, dochází k vysychání meziobratlových prostor, což při běžné výšce dospělého člověka může dělat rozdíl až 1 cm výšky."

Je velice zvláštní, jak často lidé na vysokých manažerských postech nebo vrcholoví sportovci spoléhají na to, že chemie, přetěžování v tréninku, potravinové doplňky je víc než příroda. Možná to znáte sami, že při prvních náznacích bolesti či únavy sáhnete po růžové pilulce, energetickém nápoji či čemkoliv jiném, co symptomy odstraní. Myslíme si, že jsme chytřejší než příroda, která nás milióny let formovala a vybavila nás ochrannými mechanismy tak, abychom si neubližovali. V přirozenosti je krása a mnohdy stačí jen správně našemu tělu naslouchat.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >

Mám zájem

V případě zájmu zadejte prosím e-mail nebo telefon. Neváhejte nás kontaktovat i v případě dotazů, nebo pro podrobnější informace.

Holistic management, s.r.o. - zřizovatel programu Health Tuning®
Lipová 1789/9, 370 05 České Budějovice
Health Tuning® je součástí konceptu Holistic Management

© 2015 | Health Tuning® je registrovaná známka. All rights reserved.